Over ons

Over ons

Wij zijn Route7 Transport

Route7 Transport is een modern, dynamisch bedrijf. Elke klant telt maar ook elke klant is anders. Daarom wordt er gehandeld naar hoe u wenst. Onze missie staat vast: veilig en snel vervoer naar de eindbestemming. Dagelijks voeren wij transporten uit met ons eigen gemotiveerde team van chauffeurs die hiervoor de benodigde opleiding hebben genoten. Ook beschikken wij over betrouwbare vaste partners die samen met ons maar één doel hebben, de klant tevreden stellen.

Wij kunnen u van dienst zijn in het transporteren van geconditioneerd vervoer. Het materiaal waarmee wij de containertransporten uitvoeren is voorzien van Gensets, hiermee worden temperatuurgevoelige producten bij een gecontroleerde atmosfeer. Hierdoor is er geen kwaliteitsverlies.

Algemeen directeur

DHR. F. SAYGIN

“We houden ons aan onze beloftes. Wij vinden het belangrijk dat we een goede relatie hebben met onze klanten en dat onze diensten van hoge kwaliteit zijn. Dit doen wij met een hecht team van medewerkers. Wij staan altijd voor u klaar om er voor te zorgen dat uw goederen snel en veilig vervoerd worden”.

Over ons

Gespecialiseerd in transport

Tevens het vervoer van gevaarlijke stoffen is mogelijk. De chauffeurs die deze transporten uitvoeren zijn vakbekwaam en gecertificeerd voor het vervoeren van ADR-goederen. Ook het materieel waarmee wij deze transporten uitvoeren zijn gericht op het vervoeren van gevaarlijke stoffen.

Waarmee kunnen we u helpen?